Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een laptoppeke

mske dacht aan lang geleden, in de prehistorie van de pc en voornamelijk van de laptops. Toen had ze zo één van de eersten, dat was altijd handig en bovendien hoopte ze stiekem dat ze met dat ding buiten ging kunnen zitten werken.

Het draaide anders uit. Zat ze zus, dan zag het scherm zwart, draaide ze zich dan zat de zon op het scherm en dan kreeg ze tranende ogen en zo was het weer wat anders … tot ze het opgaf en maar verder binnen ging zitten werken.

Sedert ze zo veel werk heeft en eigenlijk tijd verdoet in de auto van en naar de dikke klant, overweegt ze om toch terug een laptoppeke aan te schaffen.

Ze wou dan dat laptoppeke ook thuis gebruiken en deze hier aan Slow geven, zodat die van Slow kon dienen voor zijn muziek en andere zaken en dat diegene die nu dient voor zijn muziek en andere zaken op pensioen zou kunnen.

Wat gebeurt er nu? Ze raden dat af want een laptoppeke is moeilijk als het is om daar écht op te werken? Dan vraagt mske zich af wat iedereen toch met een laptop op zijn schoot zit te doen.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Quo Vadis

1 Comment

 1. 17-10-2006, 17:54:38
  Niet waar
  ik werk zowel op een gewone PC als op een laptop.
  je bent daar zo aangewend. Enkel thuis koppel ik altijd wel een muis aan de laptop omdat ik dit nog steeds handiger vind, maar dat is een gwoonte, liefs viv

  viv

  —————————————————————————–

  17-10-2006, 17:54:48
  Niet waar
  ik werk zowel op een gewone PC als op een laptop.
  je bent daar zo aangewend. Enkel thuis koppel ik altijd wel een muis aan de laptop omdat ik dit nog steeds handiger vind, maar dat is een gwoonte, liefs viv

  viv

  —————————————————————————–

  17-10-2006, 17:59:35

  géén ervaring mee.
  maar lijkt me wel handiger en compacter.
  Tenzij je een kleine schoot hebt he
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  17-10-2006, 18:37:31
  tja
  het is efkes aanpassen, da’s al.
  http://beesken.skynetblogs.be
  beesken

  —————————————————————————–

  17-10-2006, 19:29:38
  Goh…
  een laptoppeke… dat is nu iets waar ik soms luidop van droom.
  Ik gebruik mijn pjoeter namelijk ook om met een paar vriendinnetjes mijn dagelijks babbeltje te maken, maar ik kan niet echt lang zitten, dus ik denk dat ik met zo’n ding ook al liggend zou kunnen chatten. Alleen: de finansies laten dat momenteel niet toe. Misschien zouden ze dat eens terugbetaalbaar moeten maken van de ziekenbond. *grin*
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén