Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Houden van doe je of doe je niet

Hoe kan je nu best overtuigd raken van je eigen gelijk? Wel door jezelf zo hard en keer op keer wijs te maken dat een ander ongelijk heeft.

We hebben het over de mensen die alles tot werken moeten herleiden. Alles is last, alles moet moeilijk zijn. Dat klinkt wat zoals moe, alles wat leuk is, is des duivels.

Er zijn dus mensen die werken aan hun relatie. Liefde een werkwoord? Houden van is een werkwoord maar het is geen werken.

Slow en mske hebben dan ook geen relatie. Ze zien mekaar alleen maar graag.

Previous

Ongehoord

Next

Vanalles for life

1 Comment

 1. 27-12-2007, 23:55:39

  Is ergens een berichtje geweest dat je niks bekomt door op je gat te gaan zitten,met andere woorden da werken zal er dacht ik bij zijn,en wat is er verkeerd aan werken wist niet dat werken verondersteld wordt des duivels te zijn. Liefhebben dacht ik is toch een werkwoord. Relaties bestaan er in soorten de relatie met je kinderen, de familie, vrienden, je werkgever, je collega’s, een zakenrelatie.Dacht dat nadenken niet verboden is en is ook een werkwoord, verder kijken dan je neus lang is kan daar een resultaat van zijn.
  Een badkamer met Italiaanse tegels dat bracht werk mee,zijn er die daar meer werk van maken met tegels uit de doe het zelf winkel, misschien wel lezers zijn van dezen blog en zich dan niet moeten schamen is dubbel plezier met het werk, met liefde uitgevoerd dat ervoor nodig was.

  Geen belang

  —————————————————————————–

  28-12-2007, 22:13:28
  de laatste zin
  meer moet dat niet zijn…en dat is ‘wel belang’rijk.
  koenie kiplekker,sstt ik wist dat reeds…van jullie é, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén