Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nylons!

mske werd 15 en moe zei dat ze van dan af nylon kousen mocht dragen. Net of mske daar zat op te wachten. mske wou een lange broek, zoals al haar klas- en jeugdbewegingsgenootjes, maar dat kreeg ze niet. In die tijd kwamen de Lee’s en de Wrangler’s en in fluweel nogal stevig op zetten en de eerste jeans kwamen ook al om het hoekske piepen. Maar lange broeken was niks voor meiskes, volgens moe.

Nylon kousen dus. En omdat mske helemaal niet begeesterd was, vertelde moe dat aan alle vrouwen van de rijkswachtbrigade. Met haar 15de verjaardag kreeg mske van iedereen nylonkousen. Ze werd er echt krikkewikkig van. Nooit had ze iets gekregen van die mensen, die hadden nooit haar verjaardag geweten en toen … er was er zelfs één bij die er in geslaagd is kapotte nylonkousen kado te doen.

Later bleef mske een hekel hebben aan die dingen. En toen ze getrouwd was, las ze eens dat nylonkousen statische elektriciteit veroorzaken waardoor er veel mensen koppijn krijgen. Dat was pas een interessant artikelke zie. mske bande de nylonkousen uit haar leven en heeft er nooit nog gedragen. Er zijn andere oplossingen.

Rotdingen!

Previous

Het lag aan hen

Next

Aerobic is een kostuumke

1 Comment

 1. 28-11-2006, 12:15:32
  =^..^=
  bwaaaa, ik draag ook meer broeken dan rokken maar zo nu en dan… bwaaa ik vind het wel “iets” hebben…. dan liefst geen gewone nylons maar iets speciaals!!!
  Maar ala, mijn garderobe is nu toch zo erbarmelijk dat zich dat “probleem” voorlopig niet meer stelt….

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  28-11-2006, 12:31:15
  )))
  nylonkousen: de horror van vele vrouwen…. Ik draag dat heel zelden, en als het al eens gebeurd is het een kostelijke affaire. Meestal zit er al een “steek” in bij het aandoen, dan het volgende paar….en twee minuten later haper ik dan ergens en is het derde paar aan de orde, enz…. ’t Is maar als ge nylonkousen aanhebt dat ge beseft hoeveel keer ge met uw been ergens tegenramt.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  28-11-2006, 13:22:12

  Ohow, aan die rotdingen heb ik ook een grote hekel… (aan rokskes ook, trouwens)
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén