Soms hé, kan je van mske de hippentrip krijgen. Dan wil ik hier wat posten en dan wil ze van die pc niet weg omdat ze zin heeft om te werken.

Dan weet ik wel veel dingen om te schrijven maar ik geraak gewoon aan die pc niet aan.

Soms dan zeg ik: “jamaar mske, ik wil het blog uppen” en dan zegt ze: “allé dan … efkes, gewoon de tijd om een “Wiet” te zetten”.

Het is weer zo ver … weer geen tijd. Maar nu ga ik toch eerst dit af maken zenne en die “Wiet” voor straks houden.

Gisterenavond had ik een beetje sjaans. Dan wou ze ook haar dossier af, liep snel naar het klein burootje op haar berepotesloefekes en ze wist niet dat het gesneeuwd had. Dan waren die berepotesloefekes én haar kousen nat. Dat was een beetje extra tijd voor mij.

Ik peis dat ik beter ga posten eer ik hier met mijn klikken en klakken van die pc vlieg.