Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stok

Lap! Valt er hier weer zo een tak in de brievenbus. En over wat dan nog? Over rariteiten van mske? mske is één grote … euhm … ronde rariteit.

Zes dan nog. Tam tam tam tam pompipompidorie …

mske kan niet tegen ruzie. Als er iemand haar van alles begint door te steken gaat ze weg (wat blijkbaar ook niet erg geapprecieerd wordt maar soit). Als er anderen ruzie maken, gaat mske weg. Als er geharrewar ontstaat op blogs, blijft mske weg. Ze kan dus niet tegen wat algemeen als spits ervaren wordt, dus kijkt ze ook nooit naar politieke programma’s. Dat gehakketak over en weer is niet aan mske besteed. Wat niet wil zeggen dat mske met zich zal laten sollen. Wie met mske ruzie wil maken, moet er rekening mee houden dat ze heel erg hard uit de hoek kan komen, meestal recht terzake en dat je daarna voor haar part in de beek kan gaan liggen.

mske voelt zich snel overbodig of er niet bij horend. Als ze ergens komt hoeft daarom niet de ganse zaal te staan juichen van “mske is daar”, maar als ze genegeerd wordt, dan gaat ze gewoon weg. Datzelfde gevoel is er ook als ze mee uitgenodigd wordt als partner of wie weet waarom. Als er dan de ganse tijd gepraat en gepalaberd wordt over dingen waar ze niks van af kent dan voelt ze zich zeker te veel en dan zou ze ook weg gaan.

mske kan drie of vier dingen tegelijk doen. Ze kan uitermate geconcentreerd dingen regelen maar ze kan niet tegen lawaai. Of dat nu te maken heeft met het feit dat ze minder hoge tonen hoort maar meer lage, dat weet ik niet, maar ze kan opvliegen als je herrie maakt die niet nodig is.

mske zou alles doen voor wie haar lief is. Of we het nu over vrienden of familie hebben. Als ze voor een onmogelijke situatie staat die ze niet kan oplossen, zegt ze nog liever niks dan praat voor de vaak te vertellen waar niemand iets aan heeft. Daardoor komt mske soms stug over omdat iets zeggen/schrijven om iets te zeggen/schrijven haar niet af gaat. Anderzijds verwacht mske niets, dan kan ze ook het minst ontgoocheld worden. Maar als je mskes vriend wil zijn moet je wel iets anders zijn dan de doorsnee mens.

Aangezien Slow vindt dat de voorgaande geen rariteiten zijn maar het wel een rariteit vindt dat mske salami met confituur eet, gaan we dat dan maar als vijfde zetten.

Als mske blij is -en dat is ze normaal gezien altijd- kan ze ook nog wel serieus het kind uithangen, zoals steppen met de Colruytkarrekes, al huppelend over de straat dansen, …

En nu … nu moeten we nog slachtoffers vinden, die er nog niet aan moesten geloven. Hmmm … Oók zes dan nog …

Previous

Kippen zijn hinderlijk

Next

Weemoed

1 Comment

 1. 20-12-2006, 15:37:31
  =^..^=
  zeg Sloef,
  MSke…. das toch een rare hé!!!

  buuuuuuuuuuuuuuuuuuukken!!!

  ))

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 15:38:40

  moet ik nu ook in de beek gaan liggen???

  Talleke

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 15:39:54
  Ja Talleke
  ik heb daar leren mee leven, en dan heb ik het nog niet over slaande deuren en vliegende colaflessen gehad.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 16:50:07
  =^..^=
  zoals ik zei dus Sloef…. buuuuuuuuuuuuuuukken
  enne…. op tijd je staart wegtrekken…. héél pijnlijk tussen de slaande deuren
  )))))))))

  Talleke

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 16:52:20
  Bedankt
  … voor je reactie op mijn blog en de – betuttelende – opmerking. Ik heb wat aanpassingen uitgevoerd. Ik waardeer ten zeerste constructieve kritiek en zal daarom een link naar je blog plaatsen.
  Alles om de lezer tevreden te houden, hé.
  Mvg,
  http://blogistics.skynetblogs.be
  Kieran

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén