Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Terug zwemmen of ploeteren

Eind oktober 2005 stond er op het abonnement, dat in april 2006 afliep. Twee beurten benut, de andere verloren. Sedert eind oktober 2005 is mske dus niet meer gaan zwemmen. Het vele werk, Slow’s schouder die maar niet mee wil … Eigenlijk wou mske wachten tot Slow’s schouder in orde was, maar ze zegt dat ze haar gewrichten voelt roesten.

Dus trok ze vanmorgen haar stoute schoenen, in dit geval haar zwempak, aan en toog richting zwembad. Ze was nogal nerveus want na zo een lange periode … Al bij al viel het mee. Na de vierde lengte dacht ze even dat ze zou moeten stoppen, maar ze ging door en het ging weg. Na de twintigste besloot ze dat het genoeg was voor de eerste keer.

Het moeilijke, en waar mske eigenlijk wel wat lastig over is, is dat ze niet ’s morgens kan gaan zwemmen onder het schooljaar omdat het dan voorbehouden is voor de scholen, maar haar werk onderbreken, dat doet ze eigenlijk ook niet zo graag.

mske vraagt zich wel af of Slow ooit nog wel zal willen mee gaan, want hij is niet bepaald zo een baantjeszwemmer zoals zij en ze denkt dat hij zich dan verveelt.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Irriteren en ergeren

1 Comment

 1. 29-12-2006, 20:07:59

  Ideale tijd om goede voornemens te maken. Sporten is niet alleen gezond maar eigenlijk nog plezant ook. Maar inderdaad, tijd voor vinden is niet altijd even evident. Ik heb als streefdoel 5000 km fietsen tijdens de komende 12 maanden ? Jij misschien 25 kilometer zwemmen en dan samen aan triatlon doen in 2008 ?? Succes !!
  http://g-man.skynetblogs.be
  Jurgen

  —————————————————————————–

  29-12-2006, 20:52:06
  Hmmm …
  25 km op 12 maanden ? Dat is de moeite niet om mijn zwempak aan te trekken zenne.

  Dat zijn er een ietsiepietsie kleinbetteke meer.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  30-12-2006, 13:16:59
  tip van olijfje….
  tegen “roestige” gewrichten neem je glucosamine met chondroïtine, vrij verkrijgbaar bij de drogist.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén