Na de middag en nog niks gepost? Zo laat op gestaan? Neen hoor, maar mske heeft hier al vanalles zitten doen, zoals een standaardformulier maken voor visitekaartjes. Ze heeft haar boek al voort uit gelezen, zodat ze nu gerust is.

Verder heeft ze besloten om een soort bewegingskalender bij te houden vanaf begin 2007. Dat bedacht ze gisteren, toen ze Jurgen’s reactie las.

Voor het zwemmen levert dat geen probleem op, maar voor het stappen zal ze zich een stafkaart en zo een rollerke moeten aanschaffen want ze kent de afstanden niet. En het fietsen is helemaal nog te organiseren. Er is geen verwarming in de kamer waar de hometrainer staat. Zodoende overweegt ze om de hoek hierachter leeg te maken en die hometrainer daar te zetten. Spijtig dat ze niet van op die hometrainer met die pc kan werken hé …