Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Euroka

mske is gek op fietsen. Maar dan wel met een gewone fiets, geen racefiets, geen alleterreinfiets, een gewone dagelijkse fiets waar ze elegant, nu ja, op kan gaan zitten en van hier naar ginder kan fietsen. Fietsen dus en niet crossen.

Vermits mske zo een fiets heeft, bovendien noemen ze dat een omafiets, wil ze ook af en toe eens met een rok gaan fietsen, vooral als ze daarna de bus wil nemen.

Nu heeft mske geen enkele, maar dan ook geen enkele herinnering dat fietsen met een rok vroeger problemen gaf. Nu dus wel! Die ene rok van haar die vliegt nogal omhoog. Nu niet dat ze in de bekendste Marilyn Monroe-pose op haar fiets komt te zitten, maar haar rechterknie komt toch altijd onder die rok uit. En daar kan mske wat op afgeven.

Slow vond de oplossing. Contergewichtjes!

Previous

Zaterdag de veertiende

Next

Fliersaroop

5 Comments

 1. Haha…geen last van…heb al zo’n 15 jaar geen fiets meer… maar sterker nog…draag al zo’n 30 jaar geen rokken meer…ondingen!
  En ach…de kilo’s, da’s wél herkenbaar…maar die zijn voor doordeweeks hoor, niet voor de zondagmorgen als ik eens een keertje verwend wordt…met een lekker ontbíjtje hè wel te verstaan..andere verwenningen op de zondagmorgen schijnen heel goed in een lijnprogramma te passen whahahahahaaa!!!
  Groetjesssssssss!

 2. Is die rechterknie dan anders dan de linker? O ja ik snap Slow :van die mooie dingetjes die je aan de punten van een tafelkleedje hangt zodat de wind je tafelkleed niet kan meenemen!!ik zie je al rijden met hartjes,zonnetjes,klavertjes… in metaal aan de punten van je rok,hahahah!
  Och mske daar is toch niks mis mee met wat bloot,ik fiets wel in een short ,dan zijn mijn beide knieen bloot en als ik een zomerjurkje aan hebt dan zien ze bij windstootjes wel méér!hihi.Dat lap ik aan mijn laars en ik ben ook geen lichtgewicht moest je dat soms denken.
  Het is momenteel geen fietsweer ,het stormt hier en ik heb sommige planten al moeten opbinden aan een stok.Straks verwachten ze er nog bakken regen bij,bah.Maar toch wens ik je een vrolijke feestdag!

 3. ms

  @mizzD : ik heb ook meerdere jaren geen fiets gehad maar wel altijd rokken.

  @ Magda : die rechterknie is gewoon het spiegelbeeld van die linkerknie (dat denk ik toch, ik heb mijn knieën nog niet zo grondig bestudeerd), maar als ik met een rok ga rijden en me dus damesachtig – kuch – wil gedragen, dan verwacht ik van mijn rokken hetzelfde.

  Als ik mijn knieën wil tonen zal ik ook wel een short aantrekken.

 4. goeie dag mwke,zo zal ik je ook maar noemen ,het is de eerste keer dat ik op je blogje kom en vind het al plezierig,tja, die rokken hé,ik draag die ook zo weinig mogelijk alhoewel ik er niets erg in vind dat de wind die omhoog trekt hihihi
  daaaaaaaag

 5. Han

  Leuk! terwijl ik las dacht ik al aan gewichtjes die je tafelkleed op je terrastafel op haar plaats houden, met van die knijpertjes.

  Ik zie dat Slow hetzelfde denkt..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén