Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Om bij de sport te blijven

Met al die perikelen van allerlei soort was het er al een hele poos niet meer van gekomen. Ze vroegen zich zelfs af of de geplande afspraak niet in het gedrang zou komen.

Hoog tijd dus om er wat aan te doen. Gisteren zijn Slow en mske een heel eind gaan stappen, zo een 10 km toch, en dat ging zo zonder problemen. Niet zomaar gaan stappen, ze hebben nog een paar zaken aangehaald die ze nodig hadden ook.

Vandaag gaan ze een dikke 30 km fietsen. Waar naartoe? Ik weet dat eigenlijk niet. Dat was een van die zaken die ze aangehaald hadden en mske heeft dat direct in haar rugzak gestopt.

Ik vraag me af of ze nu morgen nog gaan zwemmen ook, als ze toch bezig zijn met hun sportieve prestaties weer wat op te vijzelen, al denk ik van niet. Slow is niet zo pro zwemmen en mske zit nog met dat garendraad aan haar tanden.

Previous

Hoe zit dat nu eigenlijk met die tand

Next

Geen muziek bij gebrek aan cinema

9 Comments

 1. Voor een triatlon hoort het zwemmen er wel bij hoor..en dat draad is watervast!

 2. bea

  3x is scheepsrecht, een klein forceeke?

 3. ms

  @ mizzD: Het gaat niet om de watervastheid van de draad, maar om de ontstekingsmogelijkheid van die gaatjes waar die draadjes uit komen.

  @ Bea: morgen zou beter rustdag zijn, maar dinsdag kunnen we ook al niet, dus twijfelen we. Maar het zal wel meer dan 3×3 keer worden hoor. We moeten dat gewoon blijven doen … zoals we vroeger ook al deden.

 4. Met je mond open zwemmen dan!! chloor is een uitstekend desinfecteermiddel!

 5. De viezerikken!!!!

 6. Je meiot maar denken :alle begin is moeilijk en …de aanhouder wint!

 7. Ja beginnen is het probleem niet, maar volhouden dat is moeilijker,ik spreek van ondervinding, niet in het begin maar als men met stoppen voor een of andere reden.ik wens je veel doorzetting

 8. ms

  @ Magda: het is geen begin, het is gewoon enkele maanden onderbroken geweest omdat we, zoals Liliane zegt, omwille van een andere reden er gewoon geen tijd meer voor hadden. Die andere reden ligt trouwens twee maanden stil en is op zich lichaamsbeweging genoeg.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén