Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Twee halve manen

Op de bus zat een kerel met zijn voeten op de bank. Dat vinden Slow en mske erg ongepast want dat is een totaal disrespect voor latere reizigers.

 Nu zag die kerel toch iemand opstappen die hij kende en hij haalde zijn voeten van de bank en stond op. mske wist niet wat ze zag. Natuurlijk wist ze dat wel maar dat is zo een uitdrukking van ongeloof. De short van die kerel was afgezakt tot onder zijn, erg vlezige, witte, achterste kaken en van iets er onder was geen sprake.

Het geroezemoes in het achterste gedeelte van de bus viel stil. Slow’s mond stond open van verbazing en mske fluisterde: “ik denk dat ik de maan al zie”. Slow sloot zijn mond en zei dat het toch vroeger donker werd voor iets terwijl het achterste gedeelte van de bus overging op onderdrukt gegrinnik en gegniffel.

Allemaal goed en wel, maar wil dat nu zeggen dat die kerel met zijn bloot gat op die bank zat?

Previous

Morgen bij ’t krieken der dagen

Next

Morgen …

4 Comments

 1. gettie

  ja,dan zullen zijn “kakkewangskes” wel ferm gezweet hebben,zo bloot op de vinylstoelekes van de lijn haha.

 2. ms

  Dat is geen vinyl meer, dat is een stof die aanvoelt als fluweel.

  Ik vind het dus erger voor de stoelekes dan voor zijn “kakkewangskes”. Alhoewel “skes” …

 3. Zij

  Jakkes!
  Moeten we voortaan een handdoekje mee gaan nemen als we de bus/tram nemen en wensen te gaan zitten
  :-/

  Dat die ‘hippe’ halfstokbroeken maar snel verdwijnen!

 4. Brrrr, tegenwoordig generen sommige mensen zich toch helemaal niet meer hé. Een collega van mij had gisteren zo’n diep décolleté aan dat ze bij wijze van spreke er bijna volledig uitfloepten. Toch ongepast op kantoor vind ik. Al die mannen vermoedelijk het hoofd op hol brengend, met dit warme weer

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén