We vallen in herhaling, mske is niet normaal. Als ze hoort en leest dat er mensen zijn die zich beroemen op een kater … mske heeft dat altijd heel affrontelijk gevonden. Nu niet dat ze dat dikwijls voorhad. Eén keer is ze ziek geweest van witte wijn, maar toen bleek dat ze er antivries inkapten daar in Italië en in Oostenrijk. Eén keer is ze ziek geweest van appeljenever, maar toen bleek dat je moet opletten als je fontex neemt.

De enkele keren dat het aan haarzelf te wijten was, is ze dan ook hoogst woest geweest op zichzelf. Omdat ze op die manier de dag erna verpestte.

Na “het Ding” ging het haar zelfs tegen.

Nu zal ze in de zomer op een terraske wel eens een Lindemans drinken en als ze naar de Kwibussen gaan, dan drinkt mske twee donkere Leffe’s. Niet meer dan dat. Die Leffe is dan ook enkel omdat ze er geen Grimbergen schenken.