Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geldtransporten pioe!

Daarna hoorden ze ineens een heel harde pieoepieoeeerder. Dat zijn die, die pieoepieoe doen. In elk geval bleek het, toen die opdoken, om een geldtransport te gaan, in volle spits op een uitvalsweg van een stad! Die weten hun momenten ook te kiezen de die!

En wat te voorzien was, gebeurde, ze kwamen achter twee auto’s voor het rode licht te staan. “Doorrijden” zegden die ineens in plaats van pieoe. Maar die twee auto’s reden niet door, die mensen stonden voor dat rood licht hé! “Doorrijden – avancer” zei die pieoe weer! De eerste auto ondernam een zwakke poging, maar reed niet echt door. De tweede deed alsof hij volgde maar schoof eigenlijk gewoon wat opzij. En zij wrongen zich daardoor!

“Awél merci” zei mske “voor zo een dingen mag een ander zijn klodden kapot rijden”, want die konden toch ook niet zien of er genen enen door het groen van de andere kant ging komen! En daarbij die geldtransporten, dat is toch enkel er de aandacht op trekken, zo precies om te zeggen: “hé mannen, hier is het te doen!”

Previous

Een appel of een peer

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 17-03-2007, 15:39:05
  Geldtransport
  Ze dachten misschien
  dat hun koffer ging ploffen?

  Groetjes
  http://ploeg4b.skynetblogs.be
  emiel

  —————————————————————————–

  18-03-2007, 11:09:29
  =^..^=
  jawadde Sloef, die afb van jou, dáár kun je toch ook niet naast kijken zunne!!!! )))))))

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  18-03-2007, 11:31:45
  Awel …
  dat is de bedoeling hé Talleke, om visueel weer te geven hoe demonstratief en in het oog springend die met dat geld lopen zwieren moeten wij een overweldigend beeleke zetten hé …

  En derbij, ze hadden geen flikkers in een kleiner maat …


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén