Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Veelvraat

Als je in het donker op buitenlandse wegen rijdt, kan je zo onverwachte ontmoetingen krijgen.
 
Ooit kwamen Ex en mske in een sneeuwstorm terecht in het donker in onbekend gebied. En ze moesten practisch stapsgewijs doorrijden omdat de vlokken zo dik waren dat ze niks zagen. En ineens schoot er iets de autostrade op en bleef vóór de auto in het licht van de lampen staan. Het was helemaal niet vriendelijk want het toonde zijn tanden alhoewel de Transit wel wat groter was dan hij.
 
Eens thuis zocht mske het beestje op en het zou een marter geweest zijn.
 
Jàren later in Finland, brede besneeuwde weg, geen huizen, enkel bomen. Ineens komt er ook zo iets uit het bos geschoten, recht op die transit af. Ex probeert uit te wijken maar het beest wijkt ook af en knotst tegen die transit! Het draait zich om en rent weer het bos in. Ex stopt en ze gaan kijken. Geen bloed enkel de bumper van de transit een stuk uit! Volgens de vriend waar ze naartoe onderweg waren ging het over een veelvraat.
 
Zijn die beesten gek of wat?

Previous

Wij hebben ook geen tijd meer

Next

Een goed excuus

1 Comment

 1. 06-01-2005, 14:22:36
  mooie verhalen
  Je verhaaltjes zijn in dit nieuwe jaar nog steeds fantastisch. Ik geniet er dagelijks van. Ik vraag me altijd af. Waar blijft MSke toch die stof vandaan halen? Of heeft ze zo een turbulent leven te leven?
  Doe zo voort MSke ik geniet er van en kan bij vele stukjes eens hartelijk lachen al zal dat mss je bedoeling niet zijn. Sorry.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

  —————————————————————————–

  06-01-2005, 14:47:59
  Lachen
  Meestal is dat de bedoeling wel en je moet je niet excuseren. Ik ben meestal de eerste die lacht om mijn eigen problemen. Daarom dat ze mij waarschijnlijk ook niet au sérieux nemen.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén