Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ongepaste reacties

Dit artikel lazen we bij De Standaard.

mske gaat daar zo goed als volledig mee akkoord, behalve … mske is tégen het verwijderen van die negatieve commentaren. Je verwijdert er de bewijzen mee en misschien wel de mogelijkheid om de schrijver er van terug te vinden.

Wij vinden dat die moeten blijven staan. Zo iemand stopt niet en als iedereen die reacties laat staan, zal er toch iemand doorkrijgen wie het is. Door het verwijderen helpen we gewoon mee zulke individuen in veiligheid te stellen.

Dat is ons gedacht hé!

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

De dingen die niet prettig zijn

1 Comment

 1. 11-04-2007, 23:12:08

  Ik ben een andere mening toegedaan… scheldpartijen, en al zeker als ze anoniem zijn, worden zonder commentaar verwijderd… ik wil géén vuiligheid op mijn blog… desnoods copy-pasten die rotzooi maar laten staan? Nee, niet bij mij…
  Maar ik begrijp jouw standpunt ook wel!

  baaidewei… hebben de frietjes gesmaakt?
  ))))))))))

  http://talleke.skyblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén