Door toeval belanden we net nog eens op één van de oudere postjes, namelijk dat over Nipper.
Tot onze verbazing zien we daar dan nog reacties bij staan die we nooit eerder hebben gezien. In die tijd konden we in maart niet zien dat er iemand reageerde op een berichtje van december.

We stuurden onmiddellijk een emailtje maar het is adres bestaat blijkbaar niet meer. Hopelijk gaat de heer Van Helvoort nu niet door het leven met het gedacht dat ik of mske maar boertige onbeleefderiken zijn.

Daarom gaan we hier maar even vermelden dat, mocht Mevrouw Van Helvoort nog steeds op zoek zijn, wij toch al redelijk vaak een copie van het schilderij of een stenen beeldje van Nipper op een vlooienmarkt zagen, maar ook dat we indertijd, toen we het fotootje zochten, verschillende aanbiedingen gezien hebben op sites voor tweedehandsartikelen.

Oef! Gelukkig dat we nu de reacties kunnen zien, zelfs al staan ze bij een oud berichteke.