Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gazonitis als lenteverschijnsel

Mooi weer, dat betekent hier de krijmkar die uit haar winterslaap ontwaakt. Het was een andere dan die van vorig jaar. Hij was niet alleen, zijn vrouw en de kleine waren er ook bij. Bovendien leek het wel of ze allemaal doof waren en moest Slow tot drie maal toe herhalen wat hij wilde hebben.

Mooi weer betekent ook de overbuur die de gazonitis krijgt. Hoe die man het doet, vraag het ons niet, maar die is er in geslaagd om de ganse dag, maar dan ook een godganse dag dat gazon van een voorschoot groot af te rijden. Het ging wel met intervallekes. Maar die waren dan wel korter dan de bromsessies. En dan kwamen ze vanmiddag met een tractor ook nog dat stukske voorschoot spuiten.

Nu kunnen we naast de oprukkende lente niet meer naast kijken.

Previous

Hebben is hebben …

Next

mske is van mij

1 Comment

 1. 14-04-2007, 23:20:21
  =^..^=
  Dan heb ik ’t wel getroffen zulle, in mijn rustige straat zo dicht bij de hoofdweg…
  De vogelkes, das het voornaamste geluid op een zonnige zaterdagnamiddag ))))

  http://talleke.skyblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén