Nu is het mooi weer en mske zit dossiers te maken. Ergens jammer maar toch niet.

Toen ze vorig jaar bij de dikke klant zaten, had mske overlegd om de dossiers er aan te geven. Gelukkig dat ze dat niet deed.

Nu is er echter veel te veel, maar ze willen hier wel efkes op hun tanden bijten en doorzetten.

Nog deze week las mske over zelfstandigen die in de miserie geraken door onverwachte ziekte (awel ja) of door scheiding, zelfs als die scheiding de hare niet was. En ze gaan er iets aan doen. Het is bijna verkiezingen hé, dan moeten ze weer met fopperkes afkomen.

Soit, dat het pure diefstal is, is de laatste maand nog maar eens bewezen en daarom wil mske nu alles, zowel de dikke als Sloddermans en liefst zonder uitbesteden. Hebben is hebben en krijgen is de kunst.

En zijn het dan al niet de gedroomde jobs, volgens mske moet je doen wat een ander niet wil om succes te hebben, ze brengen op. En als mske dan leest van doppers die dit of dat jobke niet willen aannemen omdat het niet overeenkomt met hun capaciteiten, dan krult haar neus. Slow wou ook al niet meer gaan doppen, daar haalde hij pas zijn neus voor op en niet voor het werk. Bovendien gaan ze hier niet zitten wachten en zuchten tot ze een ander het oplost. Samen de schouders er onder en hoepla!

Alleen jammer dat dat tweede machientje er nog niet is.