Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We snappen het niet

mske heeft een probleem. Eigenlijk heeft mske geen probleem maar … Het zit zo.

Missing without a trace ging over een autistische jongen die verdwenen, weggelopen was. Wat mske nu niet begrijpt is, die jongen bleek te verstaan wat er gezegd werd. Die jongen had het recht om te doen wat hij deed omdat hij autistisch was.

Maar … blijkbaar hebben de andere mensen niet het recht om eens hun geduld te verliezen. Bovendien bleef die knul maar hameren op het feit dat vader geroepen had en die vader heeft zich drie keer verontschuldigd. En dat is wat mske niet snapt. Als ze kunnen snappen wat je zegt, als ze kunnen snappen dat hun onrecht werd aangedaan, wel dan gaat mske er van uit dat ze moeten kunnen snappen dat wat die jongen uithaalde gewoon niet tot de mogelijkheden van normaal samenleven behoort.

En als die knul voor de tweede of de derde keer zegt dat vader geroepen heeft, dan zou mske al eens durven zeggen dat ze ook zou roepen als die daar als een bokkige ezel zou blijven staan als hem gevraagd wordt om door te lopen.

Er zijn nog zo van die dingen die mske niet kan begrijpen. Borderline is er een van. Als mske probeert om er iets meer over te weten te komen, dan is er maar één ding dat opvalt! Dat je van iedere feeks met een rot karakter kan zeggen dat ze er niet kan aan doen, want dat ze borderline heeft.

Misschien hebben we nu tegen gevoelige schenen gestampt, maar daar gaan we ons dan ook niet aan storen.

Previous

De stam der zouwouen

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 16-05-2007, 11:10:56
  Borderline
  Het wezenlijke verschil tussen een vrouw met borderline en een feeks met een rot karakter is dat een feeks met een rot karakter steeds een feeks met een rot karakter is, een bordeliner daarentegen is soms een ongelofelijk goed mens en soms een ongelofelijke feeks met een rot karakter
  De stemmingswisselingen treden op zonder aanwijsbare oorzaak.

  Ik denk dat nog alles er niet over geweten en gezegd is, en het is redelijk nieuw, dus misschien in de mode.
  Ook is het gemakkelijk voor kutwijven die nu kunnen zeggen dat ze het hebben, daar hed je 150% gelijk in !!

  Infeite is borderline hetzelfde alles periodieke stemmingswisselingen, aleen erger en zwart witter.

  Max

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén