Zo was het ook jaren geleden. Het was de Dutroux periode of die zaak van de slager van Bergen. In elk geval kwam Zus op een avond thuis van de school met de boodschap dat ze een erg lugubere zak hadden zien liggen in het talud naast het voetpad. Ze vond dat daar maar eens iemand moest gaan naar kijken.

Aangezien mske het niet riskeerde om op vier pubers hun woord ook maar iemand te alarmeren, maar ook het risico niet wou lopen dat er effectief wat aan het handje was, gingen ze die avond langs daar wandelen.

De zak lag bizar gekneld tussen het talud en de takken van de boom maar van knoken was geen sprake, de bizarre vorm werd gemaakt door het feit dat er bouwafval in stak.

mske dacht zelfs niet aan een sluikstorter maar ze vermoedde dat de zak van een wagen van een bouwfirma gevallen was, gezien de bocht waarin de zak in het talud was beland.

Hij heeft er geen drie dagen gelegen en Zus kon weer rustig naar de bus stappen.