Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De dikke valling van de maand

Moe deed altijd nogal geheimzinnig over de meest natuurlijke zaken. Zo zag klein mske die rare dingen aan de wasdraad en vroeg wat het was. Het antwoord was typisch moe: mske zou dat later wel snappen.

En ja later snapte mske dat. Maar toen hingen ze niet meer aan de wasdraad maar het werden wegwerpproducten. En moe deed nog steeds geheimzinnig, want ja Broerke en de boosaardige waren heel wat jonger. Net of die zich geen vragen gingen stellen als ze het boodschappenlijstje zagen liggen waar op stond: “matrassen voor zieke muizen”. Waarschijnlijk had het gebruikelijke maandverband minder vragen opgeroepen.

Zo was het ook dat mske van moe met die dagen niet mocht gaan zwemmen. En elke zaterdag gingen ze zwemmen met het ganse gezin behalve moe. En als mske niet mee kon, zei moe: “ons ms gaat vandaag niet zwemmen want die heeft een dikke valling.

Previous

De Euro is nog lang niet ingeburgerd

Next

De snauwende robot

1 Comment

 1. 23-05-2007, 11:06:56
  “matrassen voor zieke muizen”
  Ik lig hier weer in een deuk zenne!
  Zo heb ik ze nog nooit horen noemen. hihihi
  Maar je bent niet de enige waar daar geheimzinnig over gedaan werd denk ik!
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén