Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Madammen met een kleurke

Nu doen mensen toch rare dingen, dat wist ik al, maar wat er daarnet gebeurde … Ik lag zo zalig te soezelen en ik hoorde twee madammen klappen voor de deur en die steken toch hunne foto in de brievenbus zeker.

En onder die foto stond dat zij voor alles gingen zorgen, allé voor zover ik dat begreep en ik dacht dat die madammekes daar beter eens aan gedacht hadden toen Slow en mske zorg vandoen hadden. En toen mske dat zag zei ze: “het is van de roze” of was het nu een ander koeleurken … en daar begreep ik nog minder van.

mske zei dat ik mij dat niet moest aantrekken, dat zij dat ook niet deed, want dat die allemaal al even hard konden zeveren en ze stopte de foto’s bij het oud papier.

Snapte dat nu?

Previous

Oorzaak en gevolg

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 18-09-2006, 19:08:18
    ja!
    Ik snap dat zelfs heel goed. Hier verhuist diene zever ook sebiet naar ’t oud papier.
    http://kaatjes.skynetblogs.be
    kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén