Slow wou absoluut het boombal zien. Dus hebben ze nà de sinksenfoor, waar je op de koppen kon lopen, het traject nog maar eens terug afgelegd om naar het boombal te gaan kijken.

Veel te veel volk … of beter gezegd veel te weinig plaats.

De mensen konden niet dansen maar moesten te veel opletten dat ze hun voor-, achter- of zijbuur geen sjot gaven.

De tijd waarin je als bobonneke werd beschouwd, als je van dat soort dansen hield is blijkbaar voorbij. Ze kregen zelfs een papierke over een volksbal waar walsen, tango, swingen, rocken en jerken e.d. op het programma staan. Allemaal zaken die naar het vergeethoekske verwezen werden, toen dansen veranderde in schudden met wat je hebt.

Ergens onderweg … zagen ze een file. Eerst leek het een ongeval met een bus. Maar toen de blauwe mannekes er zich mee bemoeiden manoeuvreerde de bus zich achteruit en bleek de file al veel eerder te zijn ontstaan.

Oorzaak? Skeelers. Wel leuk op zien, maar de mensen die in de files stonden, wisten niet wat er gaande was.