Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vuurkestook

“Waarom lig jij zo hoog?” vroeg Slow aan mske die zich van hoogtes noch laagtes bewust was. Stilaan drong de vraag tot mske door, maar er drong nog iets anders door en ze zei: “ik ruik wat! Brandlucht!” Slow snoof, snoof nog eens en zei: “jaaa, ik ook”. Hij sprong in zijn short en toen hij de overgordijn opzij schoof walmde de brandlucht de kamer binnen. Hij kwam dan maar beneden alles controleren, maar er was niets aan het handje. Het was één minuut voor zes.

mske nestelde zich daarna terug tegen hem aan, maar dan wat lager. Normaal als je een bed hebt van 2.20m met daarin een mske van 1.65m, dan heeft die wel enige speling. Moest ze zo slapen met haar voeten op de hoogte van zijn voeten, dan vond hij haar niet meer.

Maar we hadden het over brandlucht. In het wat-was dorp was er een buur die vuurkestook begon te spelen als het mistte, dan kon de rook niet waargenomen worden door eventueel bijgeroepen blauw ventjes. En die verstookte wel erge smeerlapperij waar je hoofdpijn van kreeg.

Aangezien het niet de eerste keer is dat mske hier brandlucht ruikt zo vroeg op de dag, maar meestal is die niet zo indringend, gaat ze er van uit dat deze pyromaan het om dezelfde rede zo heel vroeg doet, want eer een mens wakker is en een controleronde door het eigen huis heeft gedaan …

Previous

Kiekevel muziek

Next

Father’s day

1 Comment

  1. 14-06-2007, 09:28:01
    Bezoek uit het Hageland
    Tegenbezoek uit het Hageland. Moest de opwelling je overmeesteren (niet verplicht uiteraard) om een kijkje te komen nemen op ons plekje van rust, zoals ik het zelf noem, doe het dan. Je wordt ontvangen met open armen. Maar ook dat nog: Je blog is gewoon prachtig en uitnodigend om zeker nog terug te komen. Nog een natuurvriendelijke donderdag met veel tuinplezier ! Groetjes en tot blog.
    http://boorderplanten.skynetblogs.be/
    Tuingenieter

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén