Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gouden zaken

Hij brak woensdagavond, één dag voor de afspraak.

Die bepaalde tand vergalde al enkele jaren van mijn leven, jà. Het ellendige ding kreeg al zoveel aandacht indertijd dat ik het er nu ga op houden dat er sedert die operatie geen dag was dat die tand niet zeurde. De tandarts, die de nazorg na de operatie verzorgd had, zei dat ik geduld moest hebben. Het duurt namelijk twee jaar eer zoiets volledig genezen is. En nu zijn we twee en een half jaar later en terug naar af.

Ik ging dus naar een andere tandarts die onmiddellijk zei dat die tand nog altijd, of al terug, een verdikking vertoont en dat hij er inderdaad uit moest. Maar dat zou hij die donderdagavond niet doen, maar bij een volgende afspraak.

En wanneer is die volgende afspraak? Op 18 maart. Tot dan staat de tandartsagenda barstensvol.

Die boert wel goed hé.

Previous

Winterdepressie

Next

Net op de dag …

3 Comments

  1. bea

    Bij mijn tandarts zijn ze met twee, misschien daarom dat de wachttijden voor een afspraak niet zo bijzonder lang zijn, maar best. Al boeren ze ook goed, iets meer dan 50 euro om daar een kwartiertje in die stoel te zitten voor een controle, reken maar uit wat ze verdienen op een ganse dag

  2. 18 maart? Is hij een gek Gerritje? Kun je niet bij een andere tandarts terecht? Maar ja, dat doe je ook weer niet zo snel…Uitzingen dus met je tand.
    Sterkte!

  3. Gettie

    Dat hij het druk heeft bewijst toch ook wel dat hij een goede tandarts is hé. Maar ja, met ambetante bijterkes rondlopen is ook geen zegen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén