Na zijn avontuur in de Lidl -blijkbaar zijn er mensen die uit zijn op uit zo snel mogelijk, zo veel mogelijk- moest Slow nog naar de kapper. Het was een beetje stressen, want tussen beide in kwam hij nog snel ontbijten.

De kapper dus. Vorige keer had de kapster hem al gezegd zijn haar eens anders te laten knippen. Ze wou het achteruit proberen. Maar ergens deze week, stond hij voor de spiegel in de boekenkast en zei: “achteruit? Dan gaat dat bij wind toch evengoed recht omhoog staan. Zou ik het niet kort proberen?” Maar daar maakte hij de bedenking bij dat men dan zijn achteruitliggende haarlijn ging zien. Maar zo erg is die nu ook niet.

mske was benieuwd wat er uit de bus ging komen. Kort dus! Schattig kort! Of hoe Slow nog knapper geworden is.

Ik zie dat niet zélf hoor, ik ga daar van uit nadat ik mskes reactie hoorde.