Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Foute logica?

Dat van die Colruyt van Landen, dat snapt mske dus niet. Ze gaan zien hoe het loopt om dan te beslissen of er een beenhouwerij komt of niet. Maar volgens mske gaan de mensen die hun vlees bij Colruyt kopen toch sowieso verder blijven gaan waar ze vroeger gingen. Dan gaat de verkoop toch niet in de mate van de verwachtingen liggen en dan komt er geen beenhouwerij, of maakt mske ergens een rekenfout.

Dat was vroeger met de cola light al net zo. “Daar is geen vraag naar” zeiden ze en deden het niet in, zodat ze de volgende ook konden afschepen en het niet indoen. Zodoende beslisten de cafébazen wat de mensen niet mochten/konden drinken

Het is maar een bedenking hoor, we liggen er niet wakker van.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Emile Verhaeren

1 Comment

 1. 29-07-2007, 15:38:11
  zo
  aten wij eens erwtensoep in een café-restaurant, er werd stokbrood bij geserveerd en ik vroeg dus naar het er eigenlijk bijhorende roggebrood met spek,
  zegt die duikelaar: “daar wordt niet meer naar gevraagd”. maar ík vroeg het toch?… en hoezo “er wordt niet meer naar gevraagd? het hoort er automatisch bij dus… hij was dus zélf ooit begonnen het er niet meer bij te doen, en toen er niemand over klaagde maakte hij het regel…. sommige mensen.. pfft.
  ik denk dat als je een beenhouwerij in een colruyt vestigt, dat er dan vanzelf klandizie voor ontstaat.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén