Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tijd op het gevoel

Dat Vadertje Tijd een eigenaardig spelletje speelt, dat weet iedereen wel waarschijnlijk. Heb je tijd te veel dan kan je doen wat je wil, je hebt altijd nog tijd genoeg. Heb je tijd te kort en moet je je haasten, dan lijkt het wel in een mum om.

Op een andere manier doet hij ook rare dingen. Toen Slow en mske vorige week op de radio hoorden over de herdenking van de slachtoffers van de ramp van de Airshow in Oostende, zegden ze beiden gelijk: “is dat nog maar tien jaar?”

En bij de artikels die ze nu leest over Ghislenghien denkt mske: “is dat al drie jaar?” terwijl ze Beslan wel degelijk drie jaar geleden wist te plaatsen.

Tijd vervormt alles, herinneringen worden zachter of harder, belangrijkheid wordt minder of tot niks herleid; de tijd vervormt ook zichzelf, of beter het tijdsgevoel blijft niet juist.

Previous

Gewoon nooit content

Next

Foie gras

1 Comment

  1. 01-08-2007, 14:32:19
    Eindelijk met onze balkon in de zon!
    Vanwege dat het al vreende lange geleden is dat ik nog op uw boek ten gast ware ben ik nog een keer komen kijken, MS’ke. Het ware inderdaad een waarheid gelijk een kalf gelijk dat ge het zegt vanwege dat de tijd soms vreende rare in ons hoofd blijft hangen of juist niet blijft hangen vanwege dat een mens het dan vergeet. Een juiste kronologie in betrekking tot gebeurtenissen is tongs ook niet zo vreende belangrijk als een mens maar niet vergeet van antijden te asemen. Ik wens u en de uwen vreende aangename uren tevens vanwege dat de zomer nu een aanvang heeft genomen. geniet van het were! Vanwege Mariette en ook vanwege Fons die momenteel zijn duivekot aan het verbouwen is.
    http://mariettecourgette.skynetblogs.be
    Mariette Courgette

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén