Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Noodgeval

Het begon vrijdagmiddag. Een telefoontje van Mr. Sloddermans wierp de ganse planning in de war en mske kreeg daar zo een beetje stress van. Tegen de avond werd die stress nog verergerd door het één en het ander, zodat mske uiteindelijk wel gedeeltelijk gedaan had wat gepland was, maar niet gedaan had wat gedaan had moeten geweest zijn. Ze zou dat gisteren wel inhalen.

Gisteren? Ze had dat vrijdag al kunnen weten, de vermoeidheid sloeg toe in één klap! Boem! En gisteren morgen stond ze dus op met hoofdpijn en haar onprofessionele maag die haar in de steek liet. mske mag daar niet meer over klagen, want uiteindelijk valt dat praktisch niet meer voor. Pure stress dus. En dat net toen er geen cola light meer was.

Na het middagslaapke is Slow dan maar cola light gaan halen en mske kikkerde er zienderogen van op. Maar het werk? mske heeft gedacht dat dat toch niet wegloopt en dat Mr. Sloddermans in het vervolg vroeger kan verwittigen, al kan hij er deze keer niet echt aan doen.

Previous

Als je dat maar weet

Next

De jeugd

1 Comment

 1. 19-08-2007, 11:21:53
  °°**°°
  heeejjjj

  het is wééééér zooooooo lang geleden dat ik nog eens langs ben geweest en ik ben er

  maar je hebt zo’n mooie blog en altijd van die mooie tekstjes en ik wou je ook bedanken omdat je zo vaak op men blog komt!

  ZEEEr veel groetjes,,,

  Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén