Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het slaapke

Het is niet de eerste keer en het zal niet de laatse keer zijn, maar als mske lange tijd onder stress gestaan heeft en daar komt dan een einde aan, dan krijgt ze een opdoffer van jewelste.

Zo ook eergisteravond. Toen zat ze hier te rillen van kou terwijl het hier toch aangenaam warm was. En ze had hoofdpijn en het moe zijn deed pijn en klopte achter haar ogen.

Ze zette het elektrisch deken op en trok om halftien in bed. Gisteren morgen kwam ze om half tien uit bed. Ze had de klok rond geslapen en voelde zich verkwikt.

Is de stress nu uit huis? mske vreest van niet maar hij is tijdelijk efkes afwezig …

Previous

Beschermd: De zijners volgens de wijners

Next

Vrijdag de dertiende 2012

9 Comments

 1. Ik zou dat ook wel willen doen, maar het lukt mij echt nóóit om al zo vroeg m’n bed in te stappen..vooral niet als ik stress heb..dan ga ik niet eens graag naar bed want daar heb ik er júist last van..van die gedachten die steeds maar in kringetjes ronddraaien en zo.

 2. ms

  Wel ja, het is daarna hé. Als die gedachten tot rust zijn gekomen. Dan slaat dat ineens toe als iets dat plots op mij valt en dan kan ik niet anders dan in bed kruipen want ik ben geen eurocent meer waard.

 3. Vroeg gaan slapen helpt me niet ,ik zal wel inslapen maar na een paar uur lig ik dan klaar wakker en probeer dan maar weer in te slapen.Ik ga laat slapen ,ik heb bijna luciferstokjes nodig om mijn ogen nog open te houden,ik plof in bed en slaap mijn 8 uurtjes. Het enige dat helpt als ik niet kan slapen ,is diep in- en uitademen en dat zolang mogelijk volhouden .Je voelt gewoon je lichaam ontspannen. Maar het vraagt wel een inspanning.

 4. Ik ken dat.. Ik ril dan ook van de kou en kruip voor uuuuren onder de wol..

  Grtjs

 5. Stress die tijdelijk efkes afwezig is, dat is geen slecht begin… Nu nog zien dat je dat tijdelijk efkes wat kunt oprekken

 6. Sloef goede avond…

  doe het maar kalm aan enne wat denkt ge van ne goeie grog ?? Fijne groetjes )pepino

 7. ojee, je moet echt rust nemen nu
  klinkt zo herkenbaar
  ik heb drie weken iedere dag na het werk liggen rillen van vermoeidheid, en niet willen rust inlassen, gewoon elke dag weer de stress trotseren en s avonds rillen en vroeg bed in
  wat dan voor een burnout gezorgd heeft bovenop m’n gezondheidsproblemen
  verzorg je goed!

 8. Gettie

  Wel, dat ken ik, en dan zeg ik : dat de boel verrekt, ik ga naar mijn beddeke. Ik voel me dan ook hondsmoe en slaap de klok rond en de stress is dan uit mijn lijf maar de snoodaard zweeft nog lustig rond maar blijbaar verdraag ik hem dan eventjes beter.

 9. Af en toe heb ik dat ook nodig, eens een nacht goed doorslapen

  Een lichaam is niet gemaakt om tegen al teveel stress te kunnen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén