Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het is niet het ding dat gevaarlijk is …

Dit indachtig mocht Zoneke van mske messen hebben. mske had trouwens ook altijd een mes bij zich. Om veiligheidsoverwegingen voor de sport. Daar kon het al eens voorvallen dat je ultra dringend iets moest oversnijden. Verder heeft mske ook altijd geweten dat de kwajongens van haar leeftijd een zakmes bij hadden.

Zoneke had er dus verscheidene, van pietepeuterige zakmesjes tot dingen waar je toch al wat mee kon doen. Meestal lagen die op zijn kamer, maar als ze gingen kampen maken in het bos, dan nam Zoneke één van de messen mee. Daar is nooit iets mee voorgevallen. Een mes is een gebruiksvoorwerp dat als wapen gebruikt kan worden, maar dat is een auto ook.
 
Maar nu lezen we dat er een man doogeslagen wordt met een bijl in het station van Roosendaal en dat er een agent bedreigd wordt met een zwaard in Berchem, dan begint mske zich toch vragen te stellen. Als je het zo bekijkt is alles als wapen bruikbaar en leven we met zijn allen constant op het scherp van de snede.

Previous

Werkmateriaal thuis opgeborgen

Next

Het N.I.S.

1 Comment

  1. 15-09-2007, 21:31:45

    dat is nu eens heel mooi gezegd!
    groetjes
    http://ourlipsaresealed.skynetblogs.be
    Ourlipsaresealed

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén