Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een tof ondeke

Gisteren was mske toevallig op een site beland en daar zag ze het hondje. Nu heeft mske al jaren gezegd dat hier nooit een hond zal binnenkomen, dat ze het niet aan kan nog eens een hond te hebben. Maar dat hondje was niet zomaar een hondje.

mske haalde alle verstandelijke redenen aan waarom het geen goed idee was om het hondje te halen, maar het bleef zeuren, zelfs tot vannacht in haar dromen. Voor alle problemen vond ze een oplossing behalve voor één. Er stond namelijk dat het hondje niet met katten overweg kan. Dat vond mske het enige echte obstakel.

Vanmiddag nam ze de koe bij de hoorns of beter de telefoon en vroeg wat het hondje nu precies met katten deed, of het eventueel af te leren was. Het antwoord gaf haar geen voldoende antwoord en toen zei mske dat ze het niet wou riskeren.

Sedertdien is ze wat ontgoocheld. Pas op hoor! mske wil niet zomaar een hond, ze wou dàt hondje. Nu dat niet kan zullen we maar met ons drietjes blijven … tot het eventueel volgend pettig beestje.

Previous

Hoogst interessant om de dag te beginnen

Next

Ik ga het toch niet zeggen

3 Comments

 1. han

  al heeft ze van de wereld de allermooiste kont,

  ik wil nooit nooit nooit een vrouw met een hond,

  want weet u heren, hoe dat gaat?

  je valt voor de kont

  en voor je het weet, loop je ’s avonds laat..

  met die hond, over straat.

  (hans dorrestein)

 2. onbegrijpelijke

  Hey,
  Leuk!!
  Mijn dOchter had net hetzelfde hondje sé. Uit het filmpje blijkt dat het een slim is, en dat van haar was ook zo. Mini Jack Russel, al wat Jack is, kan je beter niet in huis halen, die hebben echt wel adhd

 3. ik ben er zeker van dat je nog een hondje zult tegenkomen waar je van zegt “die wil ik”

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén