Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Katarakt

“Kijk je mee naar Katarakt?” had Slow gevraagd en omdat mske toch niet kon weten of dat goed ging zijn of niet, zei ze maar “ja”.

Je kan nooit weten of er niet eens iets goed uit de bus komt, zie maar met de Vlaamse film, die mogen er de laatste tijd best zijn.

Peung! Verkeerd gedacht mske. Ander decor maar zelfde karikaturen! mske heeft zo altijd het gedacht dat die mensen niet acteren maar een leske opzeggen.

Over de inhoud? Zeer hoog voorspelbaarheidsniveau! Zeer hoog! Dat er iets ging gebeuren bij dat snoeien, dat kon je al met je ellebogen voelen en dat die leiding ging springen, daar moest je zelfs niet eens over nadenken.

Nog wat? Wel, we hebben onze bedenkingen bij het feit dat ze nog snoeiden als er bloesem op stond. Dat gaan we toch eens navragen want we zijn ook geen experten ter zake. Wat we ook gaan navragen is dat met die vuurpotten, want dat hebben we hier ook nog nooit gezien. En als dat een gebruik van vroeger was … maar eer we daar iets over zeggen moeten we ons toch terdege informeren.

mske peist dat ze niet meer gaat kijken …

Previous

Wachtzaal

Next

Zijn er nog vragen?

1 Comment

 1. 10-12-2007, 23:03:57

  En vriézen dat het deed… het vroor dat het kraakte… maar nérgens was er een waseming van iemand zijnen adem te zien…
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  Kaatje

  —————————————————————————–

  10-12-2007, 23:29:33
  vuurpotten
  in de boomgaard? ja hoor vroeger deden ze dat tegen de vorst….

  olive

  —————————————————————————–

  10-12-2007, 23:40:57
  Vroeger !
  Maar nu gaan ze een 13-delige reeks maken over “nu” en ik denk niet dat die vuurpotten nu nog in gebruik zijn. Maar daar ga ik toch eens achter horen.

  De boomgaarden zijn ook een stukske groter dan getoond. Natuurlijk zijn er beperkingen bij ’t filmen maar het kwam gewoon compleet gemaakt over..
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén