Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Uitzonderlijk vervoer

Het is mist en het is avond. Slow en mske rijden door de mist in het donker naar huis als ze nét in de bocht van de tocht over de zeven heuvelen een gele flikkerende auto tegenkomen die met zijn vlammende salami (dixit Urbanus) teken doet, dat ze opzij moeten.

De normale reactietijd en het ontwijken van de elektriciteitspaal aan de zijkant die daar wat lelijk in de weg staat te staan in acht genomen ging dat dus niet rap genoeg voor die flitsende flitser en die gaf daar ne klaroenstoot met zijn claxon dat al d’uilen uit de kerktoren kwamen gevlogen en den XM bijna boven in die elektriekpaal zat.

Previous

Gesprek playmobilmanneke tegen playmobilpoes

Next

Kunst zoals geen mens het maken kan

1 Comment

 1. 21-12-2007, 12:20:36
  Hmmm
  Laat ons zeggen dat ik speciale transporten zowat dagelijks tegenkom… zeker als je op de route ligt een belangijke brugloze en recht baan tussen twee belangrijke snelwegen… dan hebben we daar onze portie zeker van. Elke avond lijkt het hier wel een discobar in de straat. Heb hier al meer en grotere jachten zien voorbij “varen” dan in de haven van Monaco. (nie moeilijk, ben er nog nooitgeweest, ah)
  Maar zoals je zegt, die begeleiders……… altijd hetzelfde, geef een gewoon iemand wat macht en ze doen alsof ze heerser der planeten zijn. Nu ja, met zo een mastodont wil je liever ook niet in aanvaring komen. Dus beter in de telefoonpaal dan onder een stuk fabriek.
  Groetjes Mske en tot gauw

  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

  —————————————————————————–

  21-12-2007, 13:09:03
  Nou,
  Dat is best irritant.
  Ze zouden beter even traag zijn.
  Maar je nu zit je met de gebakken peren.
  xx’Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

  —————————————————————————–

  21-12-2007, 13:20:16
  Convoi exceptionnel
  @ Boogie : dàt bepaald stuk tussen die twee autostrades, jawél ! Maar het is de eerste keer dat wij er ene tegen komen.

  @ Astridje : we hebben geen gebakken peren hoor ! Dat was bij manier van spreken dat we geschrokken waren van die ongeduldigaard zijn claxon. Hij hing een serieus stuk vóór die reusachtige mastodont.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén