Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bericht voor de gazetten

Weet je waar mske het kan van krijgen?

Als ze in de gazetten leest dat één of andere de partner vermoordt en dat ze dat dan een liefdesdrama noemen.

Dat heeft niks met liefde te zien maar met gedwarsboomd egoïsme!

Previous

De dingen die worden doorgegeven

Next

Staren is onbeleefd

2 Comments

  1. Hear hear!
    Familiedrama..ook zoiets..een drama is het..een heel gezin uitmoorden..en dan nog wel je éigen gezin..maar voor mij is dat gewoon klinkklaar meervoudige moord hoor..waarom die vergoeilijkende woorden..?

  2. Het taalgebruik in de gazetten is iets waar ik me echt kan aan ergeren.In het nieuws hoor je ook van die dingen. Een advokaat die vergoelijkend spreekt over een vader die zijn kind heeft vermoord ” hij lijdt onder het gemis van zijn kind” Had die er maar voordien moeten aan denken dat hij zijn kind zal missen.En dan de man die nu is vrijgelaten na korte tijd voor doodslag van een buschauffeur. De daad is onvergeeflijk daar niet van ,maar de procedure is al jàààààren zo dat iemand vrijgelaten wordt op voorwaarden ,als het verder onderzoek niet wordt geschaad ,tot het proces voorkomt. Voor dit specifieke geval wordt er van alle kanten moord en brand geschreeuwd.Sensatie en opruien,dat is het enige dat tegenwoordig telt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén