Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oorpijn

Hoop is wat je in de ogen van een klein kindje ziet dat naar je opkijkt en zegt: “mijn oor doet pijn”.

Je weet dat ze van je verwacht dat je het wegneemt

Jammer dat ze moet leren dat je niet alles voor haar kan wegnemen.

Previous

Een huis met een buik?

Next

Vermits het toch nooit goed is

1 Comment

 1. 28-01-2008, 22:03:06

  Ja, spijtig genoeg dat dat niet kan.
  Groetjes en slaapwel voor straks.
  http://emmy.skynetblogs.be
  emmy

  —————————————————————————–

  28-01-2008, 22:49:45

  Is met veel zo men kan over het algemeen enkel maar naar iemands klachten luisteren,wat ik dan soms het ergste vind is dat sommige zitten te klagen over vanalle lichamelijke en andere problemen en dan juist die verkeerde activiteiten en of job doen of blijven doen of juist het verkeerde gaan zoeken,om drugredenen die ze niet zelden zichzelf wijsmaken,maar ja wat moet een mens dan doen als je ze zelfs wilt helpen en er is geen luisteren aan.Kalm blijven en loslaten meer kan een verstandig mens dan niet.Jammer kan men ook vertalen in we zijn maar mensen,die hoe moeilijk het soms ook is in eigen belang om er niet zelf ziek van te worden moeten loslaten,wat niet wil zeggen dat men daar af en toe wel het eens moeilijk mee kan hebben

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén