Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jagersrust

De eerste keer dat mske met het veer van Lillo naar Doel voer, was ze geïmponeerd door het hotel dat achter de dijk oprees als een warm welkom na een verre boottocht. Het leek haar als liep ze in een nostalgische film. Dat het hotel er toen al niet goed meer uitzag, zag ze dan wel als ze over de dijk het dorp in trokken.

Keer op keer dat ze er kwamen, zag het hotel er slechter uit.

Deze keer kwamen ze niet met het veer, ze reden met de auto rechtstreeks naar Doel, daardoor twijfelden ze even toen ze het zagen. Was het hotel weg? Gewoon verdwenen? Of vergisten ze zich in de locatie? Neen, een stuk braak is al wat overblijft.

We hebben ooit foto’s van Jagersrust genomen, toen we nog geen digitaal fototoestel hadden. Door de werken hier in huis van de laatste maanden, weten we die foto’s zo niet onmiddellijk zitten. Maar we hebben een prachtige foto van het hotel gevonden bij Luc Bosmans die we mogen gebruiken, waarvoor dank. Er staan trouwens nog prachtige foto’s van Doel op zijn blog.

Previous

Een beetje trichen

Next

De verstrooide chef

1 Comment

  1. 08-02-2008, 18:17:30

    Als er iets niet veranderd is het dat alles veranderd,nen spreuk zonder vermelding van herkomst ergens aan mijn muur gehangen,als wildkamperen hier ten lande niet verboden was kon er nog gelogeerd worden,zomaar een bedenking,ja die machtstoestanden waar is da allemaal goed voor,soms lopen die ook wel al eens tegen de lamp

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén