Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tu dor

Hoe was dat weer mske? Vandaag niks over ’t werk? Vandaag enkel en alleen een slagske doorgeven aan het blog?

Vergeet het! Vanmorgen al één keer telefoon en drie mails gekregen van Meneer Sloddermans. En Slow wou absoluut vandaag dat dossier maken dat gisteren pas binnenkwam, omdat hij maandag geen zin gaat hebben.

Die van de ramen is gekomen, wat goed is, maar hij had een nieuwe rubber voor het raam van de badkamer en de clipkes vergeten, wat niet goed is. Nu moet hij nog eens komen. Dat wordt een verhaal zonder einde.

En bovendien, wat had mske zich gisteren, al afgevraagd? Wat ze vanmorgen gingen vinden om haar te wekken? Een sms om 7.36u, op de gsm die mee gaat slapen. “Foert” dacht mske en draaide zich nog een keer.

Toen ze opstond bleek dat die -wéér- van een onbekend nummer kwam en ze las : “tu dor encore”. mske foeterde en dacht die eens zijn vet te gaan gev … als ze bedacht dat dat wel een uitgelezen manier was om dat trucske toe te passen. Je weet wel, dat trucske dat jij mag betalen voor onzinnige smskes die je zelf krijgt. mske foeterde nog wat meer omdat ze tegen die onverlaat zelfs niet kon foeteren en ze heeft enkel in ’t algemeen gezegd: “dattem eerst Frans leert”.

Als dat natuurlijk zo geen truc is … zou ze dan overwegen om dat nummer hier te zetten, zodat iedereen die ’s nachts eens niet weet wat doen daar een smske kan naar sturen met de vraag: “tu dor”?

Previous

Absurd

Next

Toerisme of sensatiezucht?

2 Comments

  1. DVm

    T’is te zeggen, ik ken Frans maar Frans kent mij niet, versta je?

    Anders graag!

  2. Jurgen

    Zijn een paar weken geleden op de GSM van mijn vrouw in het holst van de nacht ook eens opgebeld door een onbekend nummer. Onmiddellijk willen terugbellen om hem zijn vet te geven maar het nummer was altijd bezet. ’s Middags toch in gelukt de beller aan de lijn te krijgen. Hij verontschuldigde zich met een schor stemmetje dat hij ’s nachts dronken was geweest en alle nummers in zijn GSM had opgebeld. Hoe mijn vrouw in die nummers is geraakt ben ik nog niet te weten gekomen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén