Wie is nu weer Sportacus?” vroeg mske zich af toen Ella een goal maakte in een denkbeeldig stadion en uitriep: “ik ben Sportacus de beste”.
 
mske keek haar kleindochter eens bestuderend aan en dacht: “neen, ze kan niet zelf de combinatie Spartacus en sport gemaakt hebben” dus “wie is Sportacus?”
 
Er kwamen verschillende disciplines voor Sportacus aan te pas zoals het snelst aantrekken van de pyjama en het opdrinken van de chocomelk.
 
Er was echter één onderdeel dat een beetje de mist in ging. Dat was toen mske boven het gejoel uitriep: “en wie is de Sportacus in het langste zwijgen?” Slow deed teken dat dat een mooie zet was, maar het duurde niet lang. Ze zijn dan maar met hun beidjes naar boven gesportacust en in hun bedjes beland.
 
“Wie is Sportacus” vroeg mske aan Bollie. Volgens Bollie is dat een manneke met een blauw kostuum en als die zijn lichteke op zijn borst gaat flikkeren, dan is er iemand in nood.
 
Hm … wij kennen ook mannekes met blauwe kostuumkes en als die hun lichteke op hun autooke gaat flikkeren, dan is er ook iemand in nood.