Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Omdat Sloef er de brui aan gaf wegens oorzakelijk verband

We hebben vanmorgen niets geschreven. Dat komt omdat we momenteel meer peizen dan schrijven. Er zijn andere projecten die onze aandacht vereisen. Er zijn natuurlijk altijd de prioriteiten. De prioriteit in dit geval is het blog. Wat verwachten wij van dat blog? Wat willen wij met dat blog? En wat is belangrijk aan dit blog?

We hebben die ganse rammetammetam over die tellers gelezen en dachten: “tiens … zou dat bij ons ook zijn?” We zijn naar die teller gaan kijken. Wat zijn we daar nu mee? Aangezien we niet weten op wat die stond is het getal dat er nu staat nietszeggend en enkel een opeenvolging van cijferkes.

Wat is dan belangrijk? Niet moeilijk! Het geschrevene! Niks anders. Enkel en alleen het geschrevene heeft belang … voor ons. Waar onze bezoekers belang aan hechten … -Hm, neen, dat klinkt niet goed, we moeten dat anders formuleren. “We waarderen ten zeerste de bezoekers die voor het geschrevene komen”. Dat klinkt beter- We waarderen ten zeerste de bezoekers die voor het geschrevene komen. Ons motto is: “wat heb je aan een schoon talloor als er niks op ligt”.

Onze prioriteit, het blog dus. We gaan nog een beetje verder peizen.

Waarom nu ineens al die overpeinzingen? Logisch gevolg van het één en ander zeker?

Previous

Raadselachtig!

Next

Skynet, you’ve got mail!

2 Comments

 1. 17-02-2008, 15:47:41
  gepeisd
  ridder peist ook vaak ‘zou ik nog iets schrijven’, als hij dan begint te schrijven gebeurt het vaak dat hij peist ‘ misschien moet ik er toch nog even over peizen’
  koenie kiplekker, die nogal wat afpeist,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  17-02-2008, 22:08:01

  In de middeleeuwen had het individu geen belang,in de tegenwoordige maatschappij probeert het individu veel belang te hebben,om over te peizen.

  Geen belang

 2. gettie

  Ewel mske, zeg maar tegen Sloef dat hij die brui maar ergens anders aan moet geven want ik ben nog dapper aan het lezen. Ik geef er ook niet de brui aan en ik lees verder tot ik in het heden ben beland. Ik vind het heerlijk om te lezen en hij zal dus zijn brui moeten wegmoefelen.
  Groetjes
  Gettie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén