Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op één april stuurt men …

Vorig jaar deden wij dat, dat verzenden, al kunnen wij onze lezers natuurlijk geen zotten noemen, vandaar dat hiaat in de titel.

De lezers van ons oorspronkelijk blog roetsjten vandaag een jaar geleden gezwind op Wizzewasjes binnen. Het werd een blogjaar zonder ergernissen al kunnen we als ergernis aanhalen dat het volledige blog nog niet is verhuisd, al leek dat in de beginperiode erg vlot te gaan. De zomer kwam er tussen en riep ons naar buiten en de dingen des levens nemen zo soms ook eens de overhand.

Bij het overzetten merken we pas hoe we geëvolueerd zijn. In den beginne was Sloef hoofdzakelijk “kat”, later ging hij meer geëmotioneerd vertellen en wat vooral opvalt is dat er meer geschreven werd op momenten dat het slecht zat, net of dat blog op zulke momenten een middel was om aan niks anders te moeten denken. Er zijn veel dingen op het blog gezet die er niet hoorden zoals het feit of ik al dan niet voor de TV ging hangen en of ik al dan niet thuis was of weg. Die berichtjes hebben we niet mee verhuisd. Wie heeft daar wat aan of wie zou of zal daar ooit wat aan hebben behalve de schrijver ervan op een moment dat schrijven het enige leek dat soelaas bracht.

Jaja, Sloef is geëvolueerd. Momenteel schrijft hij bijna zoals ik het zelf zou doen, al slaat hij er hier en daar nog wel eens een kattige post tussenin.

Eén jaar Wizzewasjes. Op bloggebied, de beste beslissing die we ooit namen.

Previous

Beschermd: De maandelijkse zeverij

Next

De geluiden des huizes

7 Comments

 1. hieperdepiephoera.. proficiat en gefeliciteerd.. hartelijke gelukwensen met het éénjarige blog.. het is een ware feestdag heden ten dage.. één jaar Wizzewasjes, Ventje en ik één jaar wettelijk in de echt verbonden.. aanvang van ons nieuwe werk.. en ik ben nog nie in de maling genomen.. of wel..?

 2. goh, is dat ook al een jaar…?
  Gefeliciteerd! Ik hou nog altijd enorm van je unieke blogstijl.

 3. Gefeliciteerd met één jaar vernieuwde wissewasjes.De vernieuwing was een serieuze verbetering. Die hollende kat maakte me zenuwachtig en je blog ging héééééél traag open.Ik gaf het meermaals op vòòr die openging.
  Maar we evolueren allemaal. Als ik dingen lees uit de begin periode dan denk ik soms “oei oei”. Wegdoen wil ik niet ,het toont ook mijn evolutie aan in het denken en schrijven!

 4. Verdikke! 1 april! Zou die vrolijke telefonische melding dat ik de HOOFDPRIJS heb gewonnen in een wedstrijd waar ik niet eens aan heb deelgenomen, dan een GRAP zijn?

  PROFICIAT met jullie jubileum!!!!!!!!!

  Hiep Hiep Hoeree!! (of zoiets) en nog vele jaren WIZZEWASJES!!!!!!!!!!!!

 5. ja da’s zeker geen grap

 6. En dikke dum
  Je staat er niet bij stil hoe vlug een jaar om is,ik mis wel de linken op je wizzewasje bij reageren, zo kon ik ook daar eens gaan lezen.

  Doe zo verder wat ik zou je erg missen sloef ook natuurlijk

 7. ms

  @ liliwens: als de naam van de reageerder rood is, is die aanklikbaar.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén