Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van relativeren

Wie met zijn eigen miserie niet kan lachen gaat er aan ten onder.

Misschien is het ooit al door iemand gezegd, dan vindt mske dat een wijs mens. Misschien is het nog nooit door iemand gezegd en is mske de eerste, dan vindt ze dat een gemis dat het nog niet gezegd geweest is.

Waarmee we bedoelen dat mske altijd de eerste geweest is om haar eigen miserie te relativeren en er mee te lachen. Misschien dat men haar daarom niet au sérieux neemt. Misschien dat alles daarom bij een ander erger lijkt dan bij haar. Daar zit ze nu ook niet bepaald mee. Het zij zo.

De dingen waar ze het wél kan van krijgen, die vertelt ze al heel lang niet meer omdat het blijkbaar in sommigen hun natuur ingebakken zit, om dat dan precies te gaan doen.

Previous

Uitgelekt

Next

Twee lijntjes

1 Comment

  1. gettie

    Sloef manneke, je mske is een ferm madam, zeg dat ik het gezegd heb hé. In de “shit” zitten en er is bijna niemand die je zo een onozel rolleke toiletpapier geeft!! Ja, ik zou ook mijn bedenkingen hebben en dan eens heel serieus gaan snoeien in mijn omgeving van de “toiletrolleveranciers”.
    Ik spreek misschien in raadselkes voor jou, maar mske begrijpt wel wat ik bedoel denk ik.
    Groetjes
    Gettie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén