“Ge moogt er iets gaan aan doen, seffes krijgde een hartinfarct” zei mske tegen de spiegel en ze haalde haar binnenhuisveloke van onder het stof.

Ze heeft er eigenlijk twee. Een heel simpel gevalleke dat ze ooit nog voor 1.200 frank gekocht heeft en een gesofisticeerde waar ze niet graag mee rijdt want ze zegt dat dat een mannenmodel is.

Gisterenavond zijn ze dan samen, mske met de Proclaimers, met dat veloke gaan rijden. Slow stond eerst ook nog zo wat te kijken, maar toen mske zei dat hij vanachter mocht opzitten is hij maar rap voor de teevee gaan zitten en is pas terug gekomen als mske al lang afgestegen was.

“Ja” zei ze “vannacht riskeer ik wakker te worden van kramp in mijn kuiten”.

Dat mske te weinig beweegt, dat is een feit, maar het is ook een feit dat als ze begint te bewegen er altijd stokken in de wielen gestoken worden. Ik ben nu al benieuwd om te weten hoe ze haar avondritteke gaan saboteren!