“Niks voor mij hoor” blies mske als ze hier binnenkwam. Ze zijn namelijk naar Batibouw geweest. Van hier tot aan de metro en met de metro tot daar. “Nooit meer” zei mske “nooit meer met de auto naar Brussel”.

En dan ginder! Om te veel volk te vermijden waren ze al niet in het weekend geweest, maar in de week gooien ze daar volle scholen binnen, die bovendien nog vragenlijsten moeten invullen.

Nu ja, ze weten een paar dingen meer en een paar dingen minder. Allee, ze weten niet minder, maar één van de ideekes voor de badkamervloer en de muren van de gang zijn ginder in de vuilbak gekieperd wegens “het stond hen niet aan”.

Iets anders voor ’t plafond van de badkamer stond hen dan wel aan, eigenlijk voor alle plafonds, maar dat is toch toekomstmuziek want nu moet toch wel eerst die verwarming gedaan worden.