Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vernuftig

Met een binnenhuisveloke rijden is saai. Dat wist ik al en dat weet iedereen wel.

Je kan natuurlijk ook al lezend met een binnenhuisveloke rijden. Maar je kan er ook op haken.

Dat deed ik nu al een paar dagen. Op die paar dagen is mijn draad twee maal tussen mijn pedalen gedraaid. Niet dat ik het niet voorzag -ik geleidde hem over het stuur, maar hij rees er af- en ik kon het al snel ontwarren. Maar de elan is er dan wel een beetje uit.

De tweede keer -ik zat wat te grommelen- keek Luc op en kwam met een oplossing op de proppen. Want zie je, boven stond nog een badkamerattribuut dat meestal met een rol papier naast de wc komt te staan. Maar dat kan natuurlijk ook naast een binnenhuisveloke zonder papier maar met een draad er door.

“Je moet dat dan wel wegbergen als je niet rijdt” zei Luc. Net of eventuele bezoekers zouden denken dat …

Previous

Winterverhaaltje

Next

Action

7 Comments

 1. En net alsof er nu zoveel bezoekers komen in deze tijd… 😉 Ach, hij bedoelt het goed en jij hebt het ondertussen maar goed opgelost.
  Ik overweeg ook een haak- of breiwerkje, maar ben er nog niet uit wat ik wil maken.

  • ms

   Wij vonden het grappig, niet HAHA-grappig maar toch grappig genoeg om het te vermelden. Liever dat dan wat we in de kranten lezen.

   Of het meer of minder nieuwswaarde heeft is nog zeer de vraag. 😂😂

   Bezoekers kwamen hier vóór Corona al (haast) niet meer.

   Momenteel schrijf ik op als ik iets bedenk om te maken. Ik heb zoveel garen bij elkaar dat ik nog veel ideeën kan uitwerken. Misschien wijd ik er nog wel eens een logske aan. Maar ik wil er nu ook geen haakblog van maken.

 2. Slim! Een Willy Wortel-oplossing. 😁 Natuurlijk is het een logje waard.
  Maar mocht je er echt een haakblog van maken dan haak ik af.

  • ms

   Ik geloof je. En geloof mij, ik volg zelf geen haakblogs. Veel te veel saai

   Ik haak liever zelf en ik vind niet dat een ander me moet gaan nadoen. 😉

 3. elsjeveth

  Oh zeg wat een slimme oplossing, ik zie het helemaal voor me! Soms liggen de simpelste oplossingen voor het grijpen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén