Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Toer de Zwanse

Maandag zag het er niet al te best uit, het weer dan. En mske besloot, gezien de verduurde stand van de zolen van haar stappers, het maar niet te riskeren van natte voeten te krijgen. Dus ging ze met het binnenhuisveloke rijden.

Slow is dan maar te voet naar de Colruyt gegaan voor een paar kleinigheden en heeft onderweg wel een doucheke gekregen.

’s Avonds is mske op haar fietske gestapt met Angelo. Het was al lang geleden dat Angelo nog mee gereden had en het wrong wat. Niet alleen omdat mske indertijd, ondanks ze geen Italiaans kent, toch wel mee kon met den Angelo, maar dat ondertussen vierkantig vergeten is.

Maar als diejen Angelo op zijn viool speelt dan kan mske ook niet stil zitten op dat veloke, niet dat ze echt stil zit hoor, trappen doet ze altijd, maar met die viool … dan zit ze te wiebelen en te joepen op dat fietske. En hoe sneller die viool gaat, hoe sneller mske die pedalen rond stuurt en dan valt Angelo bijna van het kinderzitje.

Allé genoeg gefantaseerd, terug naar de realiteit, mske wil dossierkes maken. Het is nochtans geen fantasie maar bijna allemaal waar hoor, alleen zit den Angelo niet vanachter op dat veloke, daar is trouwens geen kinderzitje aan, maar steekt hij gewoon in de CD-speler.

Previous

Zage zage wiede wiede wage

Next

ms vs MS

4 Comments

  1. ocharm diene mens.. gij steekt die in uwe cdspeler.. geef die mens een tas koffie en een stukske taart.. of was de taart op in de colruyt?

  2. Die sukkelaar zo misbruiken omdat jij het niet zag zitten om buiten met dat veloke te gaan rijden! Je zou er nochtans deugd van hebben:verse lucht,haar gewassen en zelfs je kleren zijn gewassen ! gratis en voor niks! En die zolen? Thuis laten en op blote voeten naar de Colruyt ,geen mens die er iets zal van zeggen. Ze denken alleen maar “zot mens”!hahaha
    Enne dat” zagen “is dat over nu? Ewel dat kan ook eens deugd doen .Hier zeggen ze dan wel eens “oma zaagt” als ik van die kleine bazen iets gedaan wil krijgen. Maar ze doen het toch ,voilà doel bereikt en oma tevreden. Dan volgt er geen ook geen gezaag meer!

    En mijn gezaag zul je moeten missen! Vrijdag vertrekken we met een aantal kleinkinderen op vakantie!! Alvast nog een prettige julimaand!

  3. hihi.. ik wou nog is in je mailbox zitten..

  4. Hoelang ik weg ben ? Dat hangt van het weer af!haha.Vrijdag vertrekken we voor een week naar de Ardennen nabijheid Houffalize. Omdat er maar één week kon geboekt worden(’t was al verhuurd) hebben we dan maar terug geboekt bij onze buurtjes die een huis hebben in Frasnes-lez -Buissenal en daar gaan we naartoe tot 27 juli .Een enig mooie streek en nog niet zò toeristisch “uitgebuit”.De kleinkinderen zijn daar ook graag.
    En daarna begint de vakantie voor …opa en oma met een paar dagen Limburg bij een vriendin. Ik ben dol op Limburg. Rustig en mooi.Dus wordt het zowat einde juli .Gebruik maar een laken om te zwaaien hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén