Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vermist

Bij hun laatste bezoek aan een CD- en DVD-beurs hadden Slow en mske “De Indringer” gevonden. Maar omdat ze de film al gezien hadden en omdat hij 7€ geprijsd stond, terwijl je op zulke beurzen wel degelijk goedkopere exemplaren kan vinden, hadden ze hem daar maar gelaten.

In een ander standje stond “Vermist”, weliswaar maar voor 1€ goedkoper, maar ze hadden die film nog niet gezien en dus hebben ze hem maar meegebracht.

Na een mislukte poging om te kijken tijdens het kinderzitten bij Zoneke, installeerden ze zich gisteren in de zetel en keken naar “Vermist”.

Hij haalt het niet! Hij haalt helemaal hetzelfde niveau niet als “de zaak Alzheimer” en “De Indringer”.

Hij was niet echt slecht, best bekijkbaar, daar niet van, maar het “Wow … dat is een knappe film-gevoel” bleef uit. En dat was precies wat mske na de twee andere had gedacht.

Previous

We zijn blieblablij …

Next

Van alle tijden …

1 Comment

  1. Ik ben geen echte film kijker.En daarbij hebben manlief en ik een verschillende smaak. Ik trek dan maar naar mijn pc terwijl hij naar vechtfilms kijk! Goeie verstandhouding hé,haha!
    Neen ik heb de drie pêle mêle’s niet op de blog.Te moeilijk om foto’s van drie kaders met telkens 8 foto’s op de blog te krijgen.Dan komen de foto’s apart en de sfeer van die kaders is er niet. O ik kan natuurlijk foto’s ervan maken. Dat probeer ik eens. En wat die rss feeds betreft daar ken ik niks van! Is dit moeilijk uit te leggen?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén