Gisteren was er weer de TV-avond bij Zoneke. Slow en mske kijken dan naar iets zo onschuldig mogelijk. Gisteren was dat dan “Must Love Dogs”.

Nu heeft mske iets tegen misbegrepen situaties, bemoeizieke bedillerige familieleden en toestanden die met een woord uitleg opgelost zijn, maar het woord uitleg niet krijgen omdat anders het verhaal ten einde is. Net op het laatste komt de oplossing dan toch als deus ex machina en dan vraag je je af waarom ze dat niet vroeger konden gezegd hebben.

Vroeger had je in zo goed als elk dorp of gemeente ook van die toneelvoorstellingen van de plaatselijke toneelkring en dat ging ook altijd die richting uit. Meestal werden die toneelstukken dan nog als grappig bestempeld.

“Must Love Dogs” was zo een verhaal, maar dan één waar er wat meer geld tegen gegooid was.