Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vandaag

Vandaag is de dag tussen gisteren en morgen. En wist ik gisteren wat vertellen en weet ik morgen wat vertellen, vandaag weet ik dat niet.

Er zijn nochtans vele zaken het vermelden waard, maar de media waren en zijn me voor of ik wil het er niet over hebben om één of andere reden.

Er zijn ook wel de privé dingen, maar die gaan vandaag gebeuren en zijn pas later gaar.

Gisteren was wel een memorabele dag, daar niet van, maar het enige dat ik daarvan met het blog wil delen is dat Harrison Ford verklaarde dat het deze keer écht zijn laatste Indiana Jones film wordt. Ik zou het zo denken, hij is 80.

En ja, ooit was ik fan en ja, acteurs blijven beter geconserveerd, maar er is toch wel een houdbaarheidsdatum, ook voor goed geconserveerde avontuurlijke archeologen.

____________________
Het Laatste Nieuws

Previous

Ik ga naar de bank en …

Next

Een gat in de moedzak

16 Comments

 1. Maar toch, maar toch… De wereld is aan de ouderen. Ik ken jongens van twintig die minder fit zijn dan Mick Jagger. Het is tegenwoordig helemaal niet gek dat je koning wordt op je drieënzeventigste. Brigitte Bardot redt in haar eentje de hele zeehondenpopulatie. Dus waarom zou een tachtigjarige archeoloog niet nog een beetje kunnen graven. Al té avontuurlijk moet het natuurlijk niet meer worden. Als het nodig is verstoppen we zelf wel iets voor hem. Paaseitjes.

  • ms

   Dat van die ouderen kan ik enkel maar toejuichen, als ze er zin in hebben.

   En als Harrison Ford nog wil acteren kan dat best nog een -of een paar- mooie films opleveren, maar Indiana Jones? Ach ja, ieder doet zijn ding, maar een archeoloog van 80 kan meer belang hebben door zijn memoires op te schrijven en zijn bevindingen door te geven.

 2. De oudjes van heden lijken me nogal fit te zijn. Vooral die dan uit de wereld van muziek en film.

 3. ‘Vandaag is de dag tussen gisteren en morgen’ 😁😁Een waarheid als een koe.
  Ouderen zijn vaak fitter dan je denkt maar een beetje realisme hoort er ook bij: Harrison Ford kan beter naar andere rollen uitkijken, de opa van Indiana Jones bijvoorbeeld.

  • ms

   En tussen die waarheid kan je geen speld tussen krijgen, dat is een gegeven dat meegaat met de voortgang van de dagen. 😂

   Voilà! Dat realisme mis ik. Ze moeten er zijn grootvader niet van maken, maar Harrison Ford is acteur genoeg om andere rollen op een mooie wijze te vertolken in plaats van iemand te willen spelen die hij niet meer is.

 4. 80? Maar dat is nog een jonge mens, zegt mijn moeder van bijna 100 die lichamelijk en geestelijk tot verre in de negentig zeer fit bleef.

  • ms

   Inderdaad, ik betrap me er op dat ik mensen van 20 jaar jonger dan ik ook nog meiskes en jongens vind. Maar die hebben dan wél de gepaste leeftijd om Indiana Jones te vertolken, maar dan liefst met een andere naam, want Indiana Jones was nu eenmaal Harrison Ford.

   Ze hebben bij de filmindustrie veel sjaans dat ik daar niet werk. Ze zouden met mijn castingregels niet kunnen lachen. 😂😂😂

 5. elsjeveth

  Zolang Sylvester Stallone maar geen ideeën krijgt voor een nieuwe Rambo film vind ik alles best:-)

  • ms

   Dat is dus vergelijkbaar!

   En zeker dat Rambo in zijn eentje een heel leger kan verslaan, van Rambo was ik echter geen fan.

   • elsjeveth

    Ik ook niet. Vreselijke films. Gisteren een glimp van hem opgevangen tijdens de F1 in Monza. Het leek alsof hij met ijzerdraad aan elkaar werd gehouden 😇

    • ms

     Té geconserveerd is ook niet mooi. Sommige vedetten blijven echt graag jong en benadrukken zo nog meer dat ze het niet meer zijn.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén