Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Thee met een luchtje

Meestal koopt mske thee van Lipton, als we het over groene of zwarte thee hebben natuurlijk, want waar ze haar andere theekes koopt, gaan we hier niet vertellen. Dat zijn dan theekes met een smaakske om duimen en vingers van af te likken en waar geen cafeïne in zit en die dan eigenlijk beter kruidendrankskes zouden heten.

Maar daar gaat het niet over, het gaat over het dooske Pickwick dat hier verzeild is en waarvan de “Pic” staat voor pikzwart. Ellendige thee is dat. Niet om hem te drinken want als je daar de nodige zoetstof in “kwick”t is die best lekker.

Maar die zakskes zinken niet. Zelfs niet met verzwaring van een lepel op hun donder. Als mske ooit een cruise moest meemaken, neemt ze zeker twee grote dozen Pickwick mee, kwestie van zeker te zijn dat ze blijft drijven als er iets gebeurt.

Previous

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand …

Next

Vanavond die gisteren was

1 Comment

  1. al eens thee gekregen,met een cifsmaakje? ik wel.de eerst keer dat ik bij mij shoonma kwam.ze had de waterkoker afgeschuurd met cif,maar het water niet ververst.bweuk!en ik durfde niks zeggen natuurlijk!grtjs guusje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén