Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Los gelost

Gisteravond waren Slow en mske op de avant-première van “Los”, de nieuwste film van Jan Verheyen.

Over de film zelf, niks dan lof.

Maar de nevenactiviteiten, jongens jongens, waarom moeten er lopers uitgerold worden voor de voetekes van Yves Leterme en Bert Anciaux. Wij vinden dat niet bepaald bevorderlijk voor ministeriële voeten dat die altijd zo in de watten gelegd worden. Dat is al zoals de prinses op de erwt. Straks kunnen die niet meer op gravierkes lopen.

Nog zowat … waarom moet dat geluid zo loeiend, knal- en keihard staan? Eens de film bezig was hoorde mske het al niet meer, maar Slow heeft toch enkele keren zijn vingers in zijn oren gestoken en niet omdat hij het te spannend vond; dat is een mskes tic. “Word ik nu oud?” vroeg Slow zich vanmorgen af.

Dorst krijgen is ook zo een pak ellende. Duur dat het drinken daar is, duur! “Allee allee mske” dacht ik toen ze dat vertelde “je moet dat niet zeggen, want anders denken de mensen misschien dat de boerkes van den buiten niet veel gewend zijn”.

Previous

Afscheid

Next

Los

3 Comments

 1. Zij

  Zij was gisteren ook aanwezig.
  Inderdaad niks dan lof over de film!
  En als Slow vraagt : ‘Word ik nu oud?’.. Wel dan is Zij ook oud aan het worden.. want het loeiharde geluid vond Zij er ook een ietsje over.

 2. Dat is de reden dat ik niet meer naar de cinema ga. Ik kan niet tegen dat loeiharde geluid. En er is daar geen knop om dat wat stiller te zetten!!

 3. hahaha de ovomaltine doos.Blèrkes ik lustte dat niet ,mijn ma bracht chocoladepoeder mee uit Sluis( woonde al altijd tegen de grens)en dat moest je meekoken in de melk.
  Mijn ma had een tafelmodel van Bernina en enkel de spoeltjes konden op een rekje dat aan de naaimachine vast zat en dat opendraaid werd als ma ging naaien!De rest zat in die grote ijzeren doos. Nu zou je geld krijgen voor zo’n ijzeren doos ?Ik heb er al op de rommelmarkten zien staan.
  We hebben dus beiden herinneringen aan een ma die naaiwerk deed!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén